Despre noi

Locatie Pin

Locație

Aleșd, jud. Bihor

Data Pin

Telefon

0723 297 406

Despre noi

Best Rock Construct a fost înființat în 2011, având la bază dorința de a pune în valoare ambientul, oferind soluții complete, practice și eficiente pentru amenajarea și înfrumusețarea spațiilor exterioare. Afacerea nostră a pornit cu o producție de dimensiuni reduse realizată cu un singur utilaj artizanal. În prezent, Best Rock Construct are două linii de producție, ajungând la o capacitate zilnică de 1500m2. Creșterea constantă și succesul dobândit constituie reflecția unui management eficient, cu o strategie de dezvoltare clară și intelingentă. Eforturile depuse de-a lungul anilor, pasiunea pentru meseria noastră și atenția la detaliu care ne caracterizează stau la baza experienței acumulate în tot acest timp.

De la servicii de consultanță și proiectare, execuția produselor, transportul și descărcarea acestora, până la amenajarea spațiilor industriale sau rezidențiale, experții noștrii vă stau la dispoziție în fiecare fază a proiectului pentru o strânsă colaborare. Adaptăm și personalizăm pachetele de servicii în funcție de nevoile și cerințele clientului.

Best Rock Construct răspunde celor mai stricte norme europene de calitate si protecție a mediului. Fiecare pas în procesul de producție este realizat cu cea mai mare atenție la detaliu, folosind doar tehnologie actuală. Echipa noastră de specialiști asigură astfel contrulul calității, fapt pentru care oferim 5 ani de garanție atât pentru produsele noastre cât și pentru lucrările efectuate.

Protejarea mediului și amenajarea peisagistică reprezintă o prioritate pentru noi, fapt pentru care toate procesele noastre, de la faza inițială până la cea finală, respectă mediul înconjurător. În timpul fabricării pavelelor noastre nu au loc emisii poluante. Toate materiile prime folosite sunt naturale și ecologice, iar cimentul este total reciclabil. De asemenea, rosturile folosite permit atât aerisirea corectă a solului cât și scurgerea apelor provenite din precipitații.

str. Tudor Vladimirescu, nr. 54 Alesd, Bihor

0723 297 406