Despre noi

De la servicii de consultanță și proiectare, execuția produselor, transportul și descărcarea acestora, până la amenajarea spațiilor industriale sau rezidențiale, experții noștrii vă stau la dispoziție în fiecare fază a proiectului pentru o strânsă colaborare.

Scurt istoric

Best Rock Construct a fost înființat în 2011, având la bază dorința de a pune în valoare ambientul, oferind soluții complete, practice și eficiente pentru amenajarea și înfrumusețarea spațiilor exterioare. Afacerea nostră a pornit cu o producție de dimensiuni reduse realizată cu un singur utilaj artizanal. În prezent, Best Rock Construct are două linii de producție și o echipă cu o experiență vastă în construcții.

Creșterea constantă și succesul dobândit constituie reflecția unui management eficient, cu o strategie de dezvoltare clară și inteligentă. Eforturile depuse de-a lungul anilor, pasiunea pentru meseria noastră și atenția la detaliu care ne caracterizează stau la baza experienței acumulate în tot acest timp.

+10
ani de
experienta
+50 000
m2 prefabricate
montate
+200
proiecte
finalizate

Ce facem

De la servicii de consultanță și proiectare la execuția construcțiilor, până la amenajarea spațiilor industriale sau rezidențiale, experții noștrii vă stau la dispoziție în fiecare fază a proiectului pentru o strânsă colaborare. Adaptăm și personalizăm pachetele de servicii în funcție de nevoile și cerințele clientului.

Cum o facem

Best Rock Construct răspunde celor mai stricte norme europene de calitate si protecție a mediului. Fiecare pas în procesul de producție este realizat cu cea mai mare atenție la detaliu, folosind doar tehnologie actuală. Echipa noastră de specialiști asigură astfel contrulul calității, fapt pentru care oferim 5 ani de garanție atât pentru produsele noastre cât și pentru lucrările efectuate.

Protejarea mediului

Protejarea mediului și amenajarea peisagistică reprezintă o prioritate pentru noi, fapt pentru care toate procesele noastre, de la faza inițială până la cea finală, respectă mediul înconjurător.

În timpul realizării construcțiilor noastre, avem grijă să respectăm normele mediului înconjurător. Toate materiile folosite sunt naturale și ecologice, iar deșeurile rămase sunt reciclate.

Contactează-ne

Dorești mai multe detalii despre proiectele BestRock?

Cere o ofertă